download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nuša Derenda z novim singlom Blues in vino

Nuša Derenda se je na letošnje Melodije morja in sonca po zmagi izpred dveh let tokrat vrnila s simpatično poletno skladbo Blues in vino. Končna razpredelnica je energični Brežičanki, ki se na obmorski festival vedno z veseljem vrača, prinesla odlično 2. mesto!
"Tako s pesmijo kot tudi z rezultatom sem zelo zadovoljna. 2. mesto na MMS-ju mi je do sedaj prineslo veliko uspeha, saj sta tako Boginja kot tudi Ne kliči me (obe drugouvršeni) postali veliki uspešnici in upam, da bo tudi Blues in vino med poslušalci odlično sprejeta. Veliko mi pomeni predvsem odlična ocena s strani radijskih postaj ter televotinga in za vsak glas prav lepa hvala", je še dodala prikupna Nuša.
 
Pod pesem se sicer kot avtor glasbe podpisuje Marino Legovič, ki je Nušo tudi sam izbral za izvajalko melodije, za besedilo je poskrbel Igor Pirkovič, aranžma pa je delo Gabra Radojeviča.
 
NUŠA DERENDA - Blues in vino

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav