download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Orlek predstavljajo Sončen dan

Orlek predstavljajo Sončen dan
Foto: Jani Ugrin
Zasavska skupina Orlek predstavlja svoj novi singel Sončen dan. Z novo skladbo so se fantje udeležili festivala Dnevi slovenske zabavne glasbe 2016 na prvem festivalskem Poprock večeru, 13. februarja. 
Sončen dan je nežna ljubezenska balada izpod peresa tekstopisca Metoda Češka, ki jo je uglasbil kitarist Orlekov – Bojan Bergant. Nova skladba je nekoliko drugačna od običajnih skladb skupine, zato so se fantje še toliko bolj potrudili pri mehki nežni izvedbi, katere pika na i je subtilen solo na trobenti. Pozitivna pesem govori o mladi ljubezni, dvojini in pričakovanju. "Skladba je nekoliko neobičajna za skupino Orlek, ampak zakaj pa ne bi tudi tega enkrat probali" se je zasmejal pevec Vlado Poredoš ob predstavitvi pesmi pred festivalom. "Do zdaj te problematike nismo veliko opevali, ampak zakaj je pa ne bi. Vse je enkrat prvič!". Fantje so vsekakor dokazali, da so več kot kos tudi nežnim baladam.
 
Zasedba devetih temperamentnih fantov iz Zagorja svojo edinstveno glasbo ustvarja že več kot 25 let. Tokrat so se predstavili z ljubezensko balado v nežnejši luči, sploh če jo primerjamo z zadnjim singlom Fešta, ki je s svojim značilnim razposajenim humorjem hitro osvojil ušesa poslušalcev. Fešto je pospremil tudi novi videospot, s katerim so Orlek ostali zvesti svojim rudarskim koreninam, saj je video postavljen v Zagorsko okolje, ki ga prikaže v okviru razposajene zgodbe o novi dogodivščini rudarskega škrata Perkmandeljca.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav