download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Prerojena, nov singel in videospot zasedbe Hellcats

Skupina Hellcats predstavlja nov videospot za skladbo Prerojena z njihove prve plošče Divja pot. Videospot režiserja Jureta Plešca je bil posnet na različnih lokacijah po Ljubljani, prvič v kakšnem slovenskem videospotu pa se je snemalo tudi na velikem odru Kina Šiške. 
Pesem »Prerojena«, delo sester Saše in Sonje Zagorc, je nastajala v sodelovanju s producentom Davorjem Kontićem, posneta je bila v Studiu Conti, mastering pa je delo Gregorja Zemljiča.
 
V skladbi punce pojejo, da se ne ozirajo več nazaj, v težje čase, da jih je glasba prerodila in jim našla nove poti. To je tudi glavna tema videospota, namreč, zgodbe štirih deklet v življenjskih situacijah, ki niso tuje marsikateri ženski v moškem svetu.
 
HELLCATS - Prerojena

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Naj spomnimo: punce so konec lanskega leta izdale svoj prvenec Divja pot, album, ki se je v zgodovino slovenske glasbe zapisal kot prvi plošček kakšne vse ženske slovenske rock skupine in požel odlične kritike pri nas in v tujini.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav