download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Prvi singel kranjske skupine Ikos Band z naslovom Še en dan

Še en dan je naslov glasbenega prvenca kranjske zasedbe Ikos band. Za aranžma je poskrbel mednarodno priznani Primož Grašič, avtor besedila in glasbe pa Jure Vizovišek.
Ikos band je kranjska rock skupina za dušo in dober žur. Že več kot 15 let zabava publiko, ki sta ji pri srcu yu in svetovni rock. Nostalgijo obuja tudi z imenom po nekdanji legendarni kranjski tovarni Ikos. Njihovi koncerti nekajkrat na leto so odlično obiskani. 
 
Kljub obujanju glasbe svoje mladosti, zasedba ni politično obarvana. Ni ne črna, ne zelena, niti rdeča, kot so dajali slutiti različni spletni portali. Je pa polna energije, ki jo z veseljem deli z vsemi poslušalci, ne glede na starost, barvo, versko pripadnost..
 
Po petnajstih letih delovanja se zasedba počuti dovolj zrela za nastop z lastnim izdelkom. Prvenec Še en dan je moderna rock balada, ki diši po preteklosti. Govori o brezskrbni mladosti in želji preživeti še kakšen tak dan. 
 
"Ponosni smo nanjo in zadovoljni s prispevkom Primoža Grašiča, ki je z aranžmajem še enkrat dokazal velik občutek za glasbo."
 
IKOS BAND - Še en dan

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav