download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Raiven se po nastopu na EMI predstavlja z novim singlom Črno Bel

Po navdušujočem nastopu na EMI 2016, kjer ji je je zmaga v superfinalu ušla le za las, se Raiven predstavlja z novim singlom Črno Bel. 
Črno Bel je tretji singel pevke Sare Briški Cirman, ki se je javnosti že predstavila s pesmima Jadra in Bežim. Za glasbo sta tudi tokrat zaslužna producent Jernej Kržič (Neomi) in glasbenik Tadej Košir (Muff). 
 
Pesem skupaj z obleko, ki smo jo videli na nastopu, pripoveduje zgodbo o kontrastih, ki jih piše življenje. V njej se uspešno dopolnjujejo klasični in moderni glasbeni elementi. Raiven se tudi tokrat predstavi s harfo, ki jo sicer spremlja že od malih nog, saj je klasično izobražena harfistka in operna pevka, trenutno pa študira na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Superfinalistka Eme 2016 s pesmijo Črno Bel napoveduje prvenec, ki naj bi izšel konec leta. 
 
RAIVEN - Črno bel

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav