download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Rebeka Dremelj in Jazzva skupaj v singlu Tvoja senca

Rebeka Dremelj in Jazzva skupaj v singlu Tvoja senca
Foto: Jure Matoz
Rebeka Dremelj je v sodelovanju z vokalno zasedbo Jazzva preoblekla njeno najljubšo balado. Gre za pesem Tvoja senca, ki jo je Rebeka izdala pred skoraj štirimi leti na dvojezičnem albumu Differo.
"Ideja se je začela razvijati, ko naju je s Sandijem nekaj članov skupine Perpetuum Jazzile tik pred poroko presenetilo na domu in nama za poročno darilo odpelo Sto sitnica." Pesem je hrvaška verzija pesmi Tvoja senca, katero je Rebeka posvetila svojemu možu.
 
"Pesem je bila v acappelli tako čutna in doživeta, da se nikakor nisem mogla sprijazniti s tem, da bi utonila v pozabo.2
 
V želji, da bo pesem slišana po celi Sloveniji, se je Rebeka odločila tudi za video, ki poziva k donaciji za pomoč družinam otrok, ki so oboleli za rakom. Zakaj se je Rebeka odločila za ta korak? "Sama sem bila s bila s hčerko v bolnici le enkrat, zato si ne znam predstavljati kaj podoživljajo starši otrok, ki skoraj živijo tam. Rada bi pomagala, a ne znam drugače, kot skozi pesem."

REBEKA DREMELJ FEAT. JAZZVA - Tvoja senca

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav