download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Regina s singlom Alive in every way

Regina  je po dolgih letih evrovizijskega zatišja ponovno stala na odru Eme, in v plesnih ritmih s katerimi je svoje poslušalce že seznanila v skladbah kot so: Ljubezen beži, Ritem ulice, Pokliči ljubezen.
O sobotnem nastopu je glasbenica povedala: "Na Eminem odru sem tokrat stala že osmič, a je bil občutek tak kot prvič. Vznemirjenje, veselje, predvsem pa dobro vzdušje in pa prekrasna publika, ki nam je dala nov zagon za delo naprej. Zadovoljna sem z nastopom in vem, da vas bo moja skladba zazibala in vam pričarala prijetne trenutke."
 
Kot posebna zanimivost skladbe je avtorski tandem. Reginin mož je k ustvarjanju pesmi povabil sinovega najboljšega prijatelja in sošolca, Jona Dobruna, ki se še uveljavlja kot glasbenik. Do sodelovanja je prišlo spontano, ko je Aleksander Kogoj po naključju izvedel za Jonov talent. Ni trajalo dolgo, ko se je že snemal Jonov prvi singel Ljubice. Kasneje pa je mlad avtor predlagal, da bi napisal besedilo za Reginino naslednjo pesem. "Pesem je plod medgeneracijskega sodelovanja v katerem smo vsi neizmerno uživali." je povedal avtor glasbe Aleksander Kogoj.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav