download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Robert Jukič in Mia Žnidarič v singlu Sijoča kulisa

Robert Jukič in Mia Žnidarič v singlu Sijoča kulisa
Foto: Petra Cvelbar
Sijoča kulisa je uvod v Robertovo novo plošščo ŽŽenske. Na njej je Robert k sodelovanju povabil 13 vrhunskih pevk iz Slovenije in Hrvašške. Gre za obsežžen in zahteven glasbeni izdelek, ki v 14. skladbah prepleta ljudske glasbene okvirje iz različnih kultur ter se v lastnem izvirnem slogu loteva ljubezni, odnosov, izgub, upanja.… Tako, kot so bile Dobrote iz skrinje zarote z 10 mošškimi vokalisti in temačno atmosfero izrazito mošška plošča, je nova plošča poklon žženskam in njihovi moči.
Album Žženske bo Robertova 9. avtorska izdaja. Nasledila bo ploščo Life (september 2013, Unit records) na kateri je sodelovalo 36 glasbenikov iz 9. držžav.  S slednjo je v šširššem mednarodnem prostoru pritegnil veliko pozornosti in požžel odlične kritike.
 
Skladatelj in instrumentalist Robert Jukič je za prvi single plošče ŽŽenske, ki bo izššla letoššnjo jesen, izbral skladbo v kateri zablesti prva dama slovenskega jazza Mia ŽŽnidarič. "Ko je skladba nastala ni bilo vpraššanja ali dvoma, Mia je bila zame logična, očitna izbira, a bil je tudi strah, da ji pesem morda ne bo vššeč. Na srečo se je v pesem zaljubila takoj. In to ljubezen je tudi moč sliššati na posnetku. Samo ena je Mia, ampak ta skladba in Mia sta eno." pravi Robert. Pesem govori o lepoti žživljenja, minljivosti, sprejemanju in iskanju notranjega miru. 
 
ROBERT JUKIČ IN MIA ŽNIDARIČ - Sijoča kulisa

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav