download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Rock Partyzani in Rok 'n' band z novo skladbo Hey Baby

Skupina Rock Partyzani in Rok Ferengja-  pevec skupine Rok'n'band, so že leta 2011  sodelovali v skladbi Time for revolution, s katero so uspešno nastopili na Emi.
Tokrat sta obe skupini ponovno združili moči v skladbi Hey Baby, ki jo je v originalu, daljnega leta 1961, prepeval Bruce Channel. Skladba Hey Baby je enostavna, živahna in žurerska, zato so v obeh skupinah prepričani, da bo Hey Baby velika spomladansko poletna uspešnica, ki si jo bo občinstvo na koncertih Rock Partyzanov in Rok'n'banda veselo prepevalo in ob njej tudi zaplesalo. Zato so člani obeh skupin za Hey Baby pripravili posebno plesno koreografijo, ki jo bodo njihovi oboževalci prvič videli v video spotu omenjene skladbe, ki je nastal v produkciji Media Factory, glasbene agencije Gig, Rock Partyzanov, Rok'n'banda in ob izdatni pomoči plesalcev plesne šole Bolero, ter mnogih statistov in oboževalcev obeh skupin.

ROCK PARTYZANI FEAT. ROK 'N' BAND - Hey Baby

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav