download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Rock partyzani z Zorico

Vsi dobro poznamo veliki hit Zora je, ki ga je pred desetletji izvajala pevka Neda Ukraden. Rock Partyzani letos predstavljajo malo manjši hit z naslovom Zorica. 
Skladba, ki jo je napisal pevec in vodja skupine Leteči Odred, Denis Dumančić, je od skupine Rock Partyzani zahtevala stilsko preobrazbo, ki je tokrat bolj folklorno obarvana. Fantje in dekle so v roke vzeli note ter ljudske inštrumente in pripravili nepozaben spomladansko-poletno-jesenski hit. Primeren je tako za širše ljudske množice kot za glasbene sladokusce.
 
V glavni vlogi Zorice nastopa pevec Rock Partyzanov Mare Novak, ki pevki Anji Baš in vsem slovenskim dekletom prepeva o sončnih vzhodih (zorici), o problemih sodobnega sveta, onesnaženju narave  in seveda o večni ljubezni in hrepenenju. Skladba Zorica je po vseh mednarodnih analizah in meritvah popularnosti tako v Vzhodni Nemčiji  kot v Azerbajđanu dobila največje število točk popularnosti in kmalu bo omrežila tudi vas, da se je ne boste mogli več znebiti!  Prav gotovo jo boste slišali tudi na vseh vaših priljubljenih radijskih postajah. Pa srečno!
 
ROCK PARTYZANI - Zorica

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav