download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Rok Ferengja nam predstavlja singel Petra

Šarmanten in poln iskric v očeh, frontman skupine Rok'n'band, je po zadnjem singlu Jaz sem zaljubljen,  s svojo energično skupino na Kranjski noči premierno odpel novi, nagajiv in poskočen singl z naslovom Petra. Priljubljeni pevec je tako končno odvil tančico skrivnosti, ki se je držala predhodnega singla  in na ves glas prepeval o Petri nagajivega pogleda, ki v kratkem krilcu zvito vrti svoj hula hoop in draži fante.
Rok, ki s Petro napoveduje tudi izid novega albuma konec tega ali začetek prihodnjega leta, je nad premiernim lansiranjem pesmi, zaradi odličnega odziva s strani občinstva, več kot navdušen. Besedilo za nov hit sta napisala M.Radovančević in G.Vovk, glasbo pa R.Ferengja in B.Črnivec. Za aranžma je poskrbel R. Ferengja.
 
ROK FERENGJA - Petra 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Čeprav nas letošnje poletje špara vročine pa ne dvomimo o vročini na plesiščih, ki jih bo Rok ogrel s svojim bandom in poskočno Petro, ki nas bo grela tudi prek radijskih valov, kjerkoli že smo.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav