download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Romana Krajnčan v Čarobnem taksiju

Pesem vabi na potovanje, ki nič ne stane in prinese največje zadovoljstvo – potovanje vase, v svoje srce! »Čarobni taxi je prispodoba za notranji navigator, ki te pelje kamor koli želiš, če le znaš  prisluhniti svojemu srcu in imaš pogum, da spoznavaš svoje najgloblje želje in strasti.« pravi Romana.
Romana je posnela tudi videospot, v katerem nastopata najbolj vroča mlada plesalca na sceni; Žigan Krajnčan in Gašper Kunšek. »Čarobni taxi me je pripeljal v moje rojstno mesto Tržič. Mesto mojega otroštva. Nanj me vežejo lepi spomini, pa tudi žalostni…pa vendar globoko v sebi verjamem …in upam… mesto se prebuja in z njim se prebujamo tudi ljudje. Treba je živeti in ne buden spati !« pravi Romana.

ROMANA KRAJNČAN - Čarobni taksi

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Režiser videospota je vsestranski umetnik Kristijan Krajnčan, ki je med drugim prejemnik letošnje prve nagrade  za scenarij Cinephilia Productions Lab & Arab Film Festival v Rotterdamu in obenem tudi  mednarodno priznani glasbenik- virtuoz na bobnih in violončelu.
 
»Ujeli smo še lepo vreme, snemalna ekipa je bila mlada, entuziastična, odlično vzdušje je pripomoglo, da sem se popolnoma sprostila in zlila z mestom.« dodaja Romana, ki je sama tudi producentka projekta. Avtorji pesmi, ki jo boste kmalu slišali na radijskih postajah so Lojze Krajnčan, Gašper Tič  in Romana Krajnčan. V živo lahko Romano ujamete z Romana Krajnčan Kvartetom, s katerim izvaja Romačice - pesmi za dušo. 
 
»Po našem celovečernem koncertu v Mariboru sta pristopili dve dami, čestitali in vprašali kdaj bosta lahko naslednjič slišali te čudovite ROMANČICE. Vsi z glasbeniki smo se spogledali… zasmejali in od takrat naprej prevzeli ROMANČICE …na vajah, na koncertih in za nove skladbe, ki nastajajo. Tako se več ne obremenjujem ali so pesmi, ki jih izvajamo šanson ali jazz ali popevka ali uglasbena poezija….so ROMANČICE, polne ljubezni, življenjskih zgodb in erotike… in to v najrazličnejših glasbenih oblikah«, pravi Romana.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav