download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Rudi Bučar s singlom Greva naprej, napoveduje koncert v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma

Rudi Bučar s singlom Greva naprej, napoveduje koncert v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma
Foto: Jani Ugrin
Rudi Bučar, ki s svojim glasbenim ustvarjanjem že dobro desetletje ohranja in plemeniti istrsko kulturno dediščino, v letošnjo pomlad, tik pred koncertom v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, vstopa z novo skladbo Greva naprej. 
Rudi, ki se v svojem glasbenem ustvarjanju mnogokrat dotika istrske dediščine, tudi tokrat ni pozabil na svoje folk korenine. Vedno znova mu uspe ustvariti glasbo, ki jo z glasbenimi kolegi oblikuje tako, da jo začuti mlado in malce starejše občinstvo. Skladba Greva naprej pravzaprav pooseblja njegov značaj. Rudi je namreč nepoboljšljiv optimist in skorajda ni vikenda, ko ne bi s svojo pozitivno naravnanostjo nastopal na različnih prizoriščih tako pri nas kot na tujem. 

RUDI BUČAR - Greva naprej 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


 
V aprilu ga čaka eden največjih izzivov v njegovi karieri. V soboto, 16. aprila bo namreč nastopil v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani. Na ekskluzivnem koncertu se bo predstavil z za to priložnost okrepljeno zasedbo ISTRABEND XL. Poleg nepogrešljivih glasbenih prijateljev, harmonikarja Janeza Dovča, tubista Gorana Krmaca in glasbenega producenta Gabra Radojevića, se mu bodo na odru pridružili še Robert Pikl, Anže Langus Petrović, Boštjan Grabnar, Mitja Bobič, Jure Rozman, Lea Sirk in Frčafele, zbor istrskih mladih pup, s katerimi je leta 2014 osvojil prvo nagrado festivala Melodije morja in sonca.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav