download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Samuel Lucas in Nermin Puškar v singlu Još je tu

Na letošnjem tekmovanju za pesem Evrovizije sta v duetu zapela odličen vokalist Samuel Lucas in kitarist Nermin Puškar, ki se je slovenskemu občinstvu prvič predstavil tudi kot izvajalec. 
Nermin je že nekaj časa tudi član Samuelove ekipe in avtor skladb na pevčevem prihajajočem albumu. Že pred nastopom na EMI je dejal, da se mora dobra glasba zgoditi in je ne moreš kar izsiliti. Glasbenika sta tako počakala na primeren trenutek in se s skladbo Masquerade tudi predstavila širši slovenski javnosti.
 
Pesem Masquerade je sicer prvotno nastala v hrvaškem jeziku, nato pa sta jo zaradi evrovizijskih pravil prevedla v angleščino. Još je tu je naslov izvirnika, ki ravno v teh dneh s snemanjem videospota pridobiva svojo vizualno podobo. "V pesmi se čutita energija in magija, nabita pa je z veliko čustvi," še dodajata glasbenika, ki predstavljata pesem v hrvaški različici. Besedilo za pesem »Još je tu« je napisal Nermin Puškar, glasbo Nermin Puškar, Krešimir Tomec in Igor Leonardi, za aranžma pa je pravtako poskrbel član zasedbe Cubismo Krešimir Tomec.
 
Pred kratkim so glasbenika s strani nacionalne televizije FTV BiH povabili v Sarajevo, kjer sta imela priložnost pesem zapeti na treh najbolj gledanih oddajah v Bosni in Hercegovini in treh najbolj poslušanih radijskih postajah. Tam je doživela zelo dobre odzive, z Još je tu pa sta se predstavila tudi hrvaškemu občinstvu na izboru za Miss Universe Hrvaške.
 
SAMUEL LUCAS & NERMIN PUŠKAR - Još je tu 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav