download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

San Di Ego z novo skladbo Brez tebe

San Di Ego z novo skladbo Brez tebe
Foto: Dare Brenko
San Di Ego so novo skladbo Brez tebe premierno predstavili na prireditvi EMA. Člane hard rockerske skupine San Di Ego je k nastopu na EMI pritegnila želja po novi izkušnji in ponujena priložnost, da bi jih spoznalo širše slovensko občinstvo. 
Roko na srce, fantje niso ciljali na zmago, njihov nastop je bila misija in dokaz, da rock, čeprav za nekatere staromoden, še zdaleč ni mrtev. Rock je slog življenja s katerim živiš ali ne. Rock je glasba, ki izžareva posebno energijo, pa naj bo to v trši obliki ali kot power balada. Fantje lahko rečejo da so ta cilj lepo dosegli. Tako glasbeno kot vizualno so pustili svoj pečat. Moč in melodična nota komada ni pustila ravnodušne niti člane žirije, predvsem ženskega dela, Darjo Švajger, ki je priznala, da sta jo tako celotna izvedba komada, kot neverjetni Škofljancev vokal res pogreli. Tudi druga članica žirije, Marlenna, je o komadu govorila pozitivno in mu priznala najlepši refren prireditve. Melodično noto je pohvalil tudi Raay, a pri tem pripomnil, da gre za formulo, ki močno spominja na preteklost, kar pa ima svojo stilno prednost.

Pozitivni komentarji so bili opaziti tudi na spletnem omrežju, mnogo ljudi je nad pesmijo izrazilo veliko navdušenje. Torej, vez, ki sta jo sklenila interpretacija in aranžma skupine San Di Ego ter glasba, ki jo je napisal Nino Ošlak, dejansko velja za zmagovalno. Pri tem je svojo vlogo odigralo tudi moško-romantično besedilo Igorja Pirkoviča. Skupina San Di Ego se sicer ni uvrstila v superfinale, a cilj je bil dosežen!

SAN DI EGO - Brez tebe 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


 
Ljubezensko rock balado Brez tebe, sta napisala Nino Ošlak (glasba) in Igor Pirkovič (besedilo), aranžma pa je delo benda.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav