download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

San Di Ego z novo skladbo Izbrisani

Svet glasbe gradi na sanjah, ustvarjalnosti, odrekanju, trudu. Pot do uspeha in prepoznavnosti projektov je težka, glasbene skupine pa dolgo, predolgo ali zaman čakajo na priložnost in potrditev. To je razlog, da so se glasbeniki iz skupine San Di Ego odločili deliti svoje dolgoletne izkušnje z mladimi ter jim na svojsten način pomagati in prispevati k njihovi afirmaciji.
Z novo skladbo Izbrisani San Di Ego odpirajo natečaj za mlade glasbene skupine in glasbene ustvarjalce!
 
SAN DI EGO - Izbrisani

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
V novi skladbi, ki nosi naslov Izbrisani, se prepleta surov zvok hard rocka z melodično noto v refrenu. To je delo, ki izraža in izpostavlja dušo zasedbe San Di Ego. Single zasedba uporabi za podajanje sporočila, zgodbe o vesoljcu, ki obišče naš planet. Nezadovoljen poda drastično rešitev ...
 
... a vrnimo se na natečaj!
 
Zasedba San Di Ego pripravlja natečaj (v sodelovanju z založbo Dallas), ki bo namenjen mladim, neuveljavljenim glasbenim skupinam. Vsi, ki se bodo udeležili natečaja, se bodo pomerili med seboj na zanimiv način. Vsak od sodelujočih se mora pokazati s čim bolj izvirno interpretacijo nove skladbe San Di Ego Izbrisani.  Posnetki so lahko v avdio, video obliki, posneti s telefonom ... Fantje obljubljajo, da kvaliteta posnetka ne bo vplivala na končen izbor.
 
Video navodila in izjave komisije in sodelujočih v natečaju Izbrisani si lahko ogledate v videu spodaj.
 
Najbolj izvirnemu bandu, torej zmagovalcu natečaja, bo omogočeno snemanje njihovega avtorskega dela v studiu Urgenca s tonskim mojstrom Matejem Zalarjem, za mix pa bo poskrbel Franci Zabukovec Zabukowski. Za distribucijo skladbe v medije bo poskrbela založba Dallas.
 
Vsi, ki vas natečaj zanima, dobite podrobnejše informacije/ pravila na spletni strani www.sandiego.si in facebook strani www.facebook.com/SanDiEgoBand.
 
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav