download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Sara Jagrič s prvo avtorsko skladbo Pobegni z mano

Sara Jagrič je preboj doživela že nekaj let nazaj v oddaji Misija Evrovizija, s skladbo Hallelujah, ki se jo mnogi spominjajo po čudoviti vokalni izvedbi. V sodelovanju z odličnim producentom Damjanom Pančurjem iz ekipe Pancho, glasbene produkcije pa je izdala tudi že svoj prvenec Vse kar vredno je.
Tokrat predstavlja že svojo drugo pesem, za katero je z lahkotnim besedilom in živahno melodijo poskrbela kar sama, ter ji s skrbno dodelavo vdahnila življenje. "Skladba Pobegni z mano, ki napoveduje nekaj novega, svežega in predvsem drugačnega, je zopet sad uspešnega sodelovanja s producentom Damjanom Pančurjem in njegovo partnerko Nežo Bračun Nessy iz ekipe Pancho, glasbene produkcije. Naše sodelovanje se mi zdi popolno, saj znamo poslušati en drugega in tako v pesem vpeljati najboljše zamisli. Pesem je zelo lahkotna in opisuje nekoliko zakompliciran ljubezenski odnos med partnerjema v zvezi, zato se lahko marsikdo poistoveti z besedilom. Verjamem pa, da si včasih želimo pobegniti iz realnosti in skočiti v neznano, zato je pesem idealna za trenutke, ko potrebuješ vsaj 4-minutni odklop :)", izid pesmi opisuje Sara.  
 
SARA JAGRIČ - Pobegni z mano 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Saro lahko zadnje čase zasledite tudi veliko na odru, saj ogromno nastopa s cover bandom Jamm, kateri delujejo ter so poznani predvsem v svetu poročnih zabav. "Imam veliko novih zamisli, verjetno tudi zato, ker veliko nastopam in neobremenjeno gledam na celo stvar. Počasi sem se začela oblikovati na glasbenem področju. Se pa zavedam, da za uspeh potrebuješ veliko vztrajnosti in močen karakter, da te ljudje opazijo."

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav