download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Sasha Raven predstavlja singel Vse je zaman

Sasha Raven, kantavtor iz Jesenic, je svojo glasbeno pot začel leta 2007 pri zasedbi Dharma, ko sta s prijateljem Markom Bogdanovićem podpisala pogodbo pri znani slovenski založbi Nika Records. Leta 2008 sta izdala pri njej svoj prvenec V črnih sencah. Na plošči sta sodelovala s priznanimi slovenskimi in hrvaškimi glasbeniki kot so Aco Razbornik, Marjan Hvala, Zoran Švigir - Švigi, Ivan Pešut, Olja Dešić, Branimir Gazdik. 
Še posebej pa si Sasha šteje v čast to, da je za njun singel Afterglow besedilo prispeval Paul Godfrey vodilni član svetovno priznane angleške zasedbe Morcheeba, ki je najbolje znana po komadu Rome wasn't built in a day. Od leta 2013 je Sasha začel samostojno glasbeno pot in igra ritem kitaro ter poje.
 
Predstavljamo vam njegov novi singel Vse je zaman.
 
SASHA RAVEN - Vse je zaman

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav