download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Sell Out vabijo na Pir

Sell Out vabijo na Pir
Foto: Žiga Lovšin
Kočevska skupina Sell Out ne počiva.  Fantje so pripravili čisto svež, kot ponavadi živahen in energičen singel z naslovom Pir, ki so ga posneli decembra lani. 
Fantje menijo, da pesem ponazarja ravno to, kar Sell Out pač so - veseli, energični, polni adrenalina, željni nastopov in razvajanja poslušalcev - tako tistih pred radijskimi sprejemniki kot onih, ki si koncert ogledajo v živo. Takšnih je namreč iz dneva v dan več. Iz dneva v dan pa je prepoznavnejše tudi ime Sell Out.
 
SELL OUT - Pir

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Trenutno je skupina sredi pomembnega dela, saj za zaprtimi vrati piše nova besedila, sestavlja notne zapise za čisto sveže pesmi, ki jih bodo, če bo šlo vse po njihovih načrtih, izdali na novem albumu konec letošnjega leta. 
 
Zaupali so nam tudi,  da bodo ob izdaji albuma s pomočjo agencije Kurz Rock Vibe pripravili prav poseben dogodek, čeprav zaenkrat o podrobnostih še ne govorijo preveč naglas.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav