download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Siddharta ob obletnici z novim singlom Novi Svet (Keaziree)

Siddharta je poleti z dvema razprodanima koncertoma v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma praznovala 10. obletnico razprodanega koncerta na bežigrajskem stadionu in ponovno združila moči s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija. 
Skupina je sicer s Simfoniki in dirigentom Davidom de Villersom prvič sodelovala že leto pred koncertnim spektaklom za Bežigradom. V okviru obletnice Vala 202 v Križankah so namreč združili moči pri dveh skladbah. Zaradi odlične kemije in navdušenja, tako občinstva kot glasbenikov, se je porodila ideja o skupnem projektu, ki je luč sveta ugledal leta 2003. Koncert za Bežigradom je bil eden največjih in najbolj pričakovanih glasbenih dogodkov pri nas, ki ga do danes ni uspelo preseči še nobenemu slovenskemu glasbeniku.
 
Ob tej priložnosti so junija na koncertu v Cankarjevem domu premierno predstavili in posneli akustično različico pesmi Novi Svet (Keaziree), ki jo bodo s prihodnjim tednom igrali tudi na svojih rednih nastopih. Tako jo bo v petek mogoče slišati v Kranju in v soboto v Slovenj Gradcu. 

SIDDHARTA - Novi svet (Keaziree)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav