download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Simon in njegov Ideal

Dolgo pričakovana pesem z naslovom ‘Ideal’ je nastala v sodelovanju z glasbenim ustvarjalcem in producentom Matejem Pečaverjem, ki je v preteklosti sodeloval kot kitarist v zasedbah številnih slovenskih glasbenikov, med drugim tudi v bendu pevke Alye, sedaj pa se posveča predvsem glasbeni produkciji ter prenašanju glasbenega znanja na mlajše rodove. Besedilo za pesem pa je napisala Nina Vodopivec, energična in prva pevka skupine Tabu, v sodelovanju z izvajalcem pesmi. Umetniške fotografije projekta je posnela Tania Mendillo.
“Želeli smo ustvariti nekaj novega, še vedno posljušljivega popa z močnim sporočilom, ki ga moramo, glede na situacijo v današnji družbi, kar večkrat ponavljati, kot mantro. Pesem namreč govori o identiteti posameznika, ki jo le-ta zgublja dan za dnem zaradi družbenih norm, pričakovanj ter različnih vplivov okolice. Ljudje se preveč uokvirjajo, tavajo in slepo sledijo nekim idealom, ki jih pogosto ne razumejo. Tudi v ljubezni. Ljubezen je v pesmi sicer prikrita nota in se prepleta z družbeno-kritično tematiko in navdihom za prihodnost – ‘nihče ni prepozen za sijaj’. Bo svet gledal drugače? Bo, takrat, ko bo vsak posameznik spremenil svoj pogled, zaupal sebi, lastnemu razumu in potencialom ter postal svoj ideal.” Je o pesmi in njenemu pomenu povedal Simon.

SIMON - Ideal

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav