download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

SkorBand sporoča, da Dej muzko bolj naglas!

Skupina SkorBand s svojim čisto prvim komadom poslušalcem ponuja nov, nalezljiv glasbeni refren ter svež in mladosten videospot nabit s pozitivo.
Skupina SkorBand se je, v sodelovanju s priznanim slovenskim glasbenikom in avtorjem številnih uspešnic, Daretom Kauričem, pri nastajanju novega glasbenega projekta, lotila okvirov retro funky disco beata, s kratkimi rap vložki. Nastala je dinamična in energična skladba Dej muzko bolj naglas!, pri kateri je za glasbeno produkcijo in mix skladbe poskrbel Miha Gorše (Muff).

SKORBAND - Dej muzko bolj naglas

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Vzporedno z energijo nove skladbe se je porodila ideja, za zanimiv videospot, ki je nastal v sodelovanju z videoprodukcijo Fotokom in Matejem Vraničem na čelu.
 
Videospot za skladbo Dej muzko bolj naglas! so člani zasedbe SkorBand, snemali v velenjski Rdeči dvorani. Pevka Larisa je o občutkih s snemanja povedala: »Zaradi snemanja v nočnem času, pod ogromno disco kroglo in odrskimi lučmi je bil občutek, kot da smo na pravi zabavi. Poleg tega nam je to omogočila tudi vrhunska snemalna ekipa in naši prijatelji, ki so nastopili kot statisti. Zdi se nam, da je spot zaradi tega še bolj pristen in energičen. Na snemanju smo se imeli res zabavno, najbolj pa bo ostalo v spominu presenečenje za našega saksofonista Radota, ki je isti dan praznoval 30. rojstni dan.«
 
SkorBand v razširjeni, skoraj bigbandovski zasedbi sicer deluje že četrto leto. Zanimajo jih različne glasbene zvrsti, zato je njihov glasbeni repertoar stilsko izredno dinamičen. Zasedba z ženskim in moškim vokalom, ritem sekcijo in trobilno sekcijo, jim namreč omogoča izvajanje zahtevnejših aranžmajev in prilagajanje specifičnim dogodkom.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav