download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Skupina Jadran in Ivana Honsić s singlom Seksapil

Poletje, mladost, optimizem – s temi besedami bi lahko z lahkoto opisali prvo skladbo skupine Jadran z naslovom Seksapil. Gre za duet, poletno pop balado, ki opisuje odnos med dekletom in fantom. Ženski del besedila je odpela Ivana Honsić, javnosti poznana kot simpatično dekle z lepim glasom iz finala oddaje Slovenija ima talent.
Skupina Jadran je bila osnovana leta 2012 v Ljubljani. Po glasbenem slogu se opredeljuje kot rock/rock 'n' roll band. Skupino Jadran danes sestavljajo štirje glasbeniki: kitarist in avtor Matej S. Senekovič, kitarist Miha Zemljič, basist Oskar Črnivec in bobnar Jakob Ihan. 
 
JADRAN FEAT. IVANA HONSIČ - Seksapil 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Za skladbo Seksapil so Jadran že posneli videospot, ki so ga v sodelovanju z Markom Pircem in Androtom Kajzerjem posneli na slovenski obali.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav