download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Sopranos pred izidom debitantske plošče s singlom Privlačno

Sopranos se v času, ki mnogim ni najbolj naklonjen, tegob lotevajo z močnim orožjem; s humorjem. Žalosti se polotijo s smehom, obup znajo spremeniti v živahnost.
Po zadnji baladi, ki so ji nadeli naslov Isto ime, so se v svojem najnovejšem singlu, imenovanem Privlačno, lotili negativnosti, ki kot nepredirljiv mehurček obdaja slovensko družbo.
 
Pravijo, da je treba včasih iti vstran negodovanja in neštetih slabih novic. Si reči, da izgublja sebe, kdor preživi dneve z jamranjem nad lastno smolo ali nad neprestanim dežjem.
 
Zanimivo je, da prav avtor skladbe in besedila, Frenk Nova, prihaja iz Loške doline, ki so jo letos prizadele že 3 naravne katastrofe. Kljub temu Sopranos še vedno pravijo, da se življenje skriva v ljudeh, onkraj zunanjih krivcev se skriva pravo veselje. Kaj ni včasih prijetno prisluhniti skladbi, skozi katero v siv dan posije nekaj svetlih tonov? Prisluhnite… Če vam rožice ne cveto, prisluhnite znova. 
 
SOPRANOS - Privlačno

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Skupina prekaljenih glasbenikov zagreto pripravlja tudi debitantsko ploščo, s katero bodo okronali pol desetletja uspešnega skupnega dela.    
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav