download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Sopranos z novim singlom Isto ime

Skupina Sopranos predstavlja svojo že osmo pesem. Lani sta izšli skladbi Edina in Cel svet je tak, topla pomlad pa prinaša njihovo najnovejšo balado z naslovom Isto Ime, ki pa ni nastala slučajno.
Sopranos namreč veliko nastopajo tudi na poročnih obredih in zabavah v Sloveniji, še večkrat pa v Avstriji. V te namene igrajo v akustični in a capella postavi s preigravanjem največjih svetovno znanih romantičnih balad. Tako so priča ljubezenskim zgodbam, ki se te nehote dotaknejo. Te občutke so strnili v prelepo skladbo  Isto Ime.
 
"Pesem je odpela Alenka, saj ji je ta pesem pisana na kožo in ji interpretacija ni delala težav", je povedal avtor pesmi, Frenk Nova.
 
SOPRANOS - Isto ime 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Kot vse dosedanje skladbe so tudi tokrat snemali v studiu Aleša Zibelnika. K sodelovanju so povabili kitarista ter producenta Tineta Janžka iz skupina Ice, ki je odigral električne ter akustične kitare, sodeloval pa je tudi pri končni produkciji. Klavir je odigral Urban Grabenšek, pesem pa je, v sodelovanju vseh članov skupine Sopranos, aranžiral Aleš Zibelnik.
 

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav