download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Številka 3 Tanje Žagar v remiksu

Profesorica glasbe Tanja Žagar je zimske počitnice izkoristila za finalizacijo svojega že težko pričakovanega četrtega albuma, ki ga bo na prodajne police prinesla letošnja pomlad. 
Prav takšen pa bo tudi izbor pesmi na albumu, poln ljubezni, pomladanske topline in novih pričakovanj. Ob tej priložnosti bi vam radi prišepnili nekaj naslovov, ki bodo v naslednjih mesecih odmevali na odrih slovenskih plesišč. Tukaj so: Številka 3, Arriva, gremo vsi, Moja mala, Vino, vino, Nevarno, Sama,…
 
Že prvi singel Številka 3 je napovedal novo svežino, moderen zvok, hitrejše plesne ritme, katerim Tanja s svojo nalezljivo pozitivno energijo doda poseben pečat. Izid tega singla je doživel odličen odziv tako njene stalne publike kot tudi tistih, ki Tanje do sedaj niso aktivno spremljali. Še posebej močno pa so se odzvali slovenski DJ-i, ki so prosili za dovoljenje za pripravo remixa. Tokrat vam predstavljamo remix by Johny DJ.
 
TANJA ŽAGAR - Številka 3 (Johny Dj remix)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav