download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Šundr band predstavljajo priredbo skladbe Bicikl

Šundr band, zanimiva glasbena skupina iz Gorenjske, pravi, da je doma najlepše, zato promovirajo izključno slovensko glasbo. A če živiš in ustvarjaš na domačih tleh, ne moreš uiti vsakodnevnim izzivom, ki jih prinaša življenje v teh časih. 
Fantje skupine Šundr band se tega zelo dobro zavedajo. V ta namen so preoblekli pesem Bicikl, skupine Leteči potepuhi, in ji dodali praktično sporočilo: "Poleg tega, da nam je ta pesem res všeč, bi z njo želeli dati spodbudo, da se do prijatelja zapelješ s kolesom, namesto z avtom. Tako narediš nekaj dobrega zase in za okolico. Nadihaš se svežega zraka, razmigaš telo in prihraniš kakšen evro," pravi pevec skupine Alex Mladenov.
 
ŠUNDR BAND - Bicikl 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Skupina v simpatično celoto uspešno združuje glasbo, prijateljstvo, domoljubno noto in ozaveščenost, kombinacijo, na kateri se bomo popeljali v boljšo prihodnost, če ne drugače pa morda z njimi na štangi.
 
Poleg prirejanja znanih pesmi ter ustvarjanja lastne avtorske glasbe, ki bo kmalu ogledala luč sveta, pa Šundr band tudi pridno koncertirajo. Množice obiskovalcev so pravi dokaz, da imamo Slovenci ogromno dobre glasbe. V poplavi različnih uspešnih slovenskih izvajalcev, ljudje tako dobijo vse na enem mestu, z jagodnim izborom najlepših slovenskih pesmi.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav