download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Sweet Peak in Eva Hren skupaj v skladbi Ostaniva

Glasbena produkcija Sweet Peak, znana po skladbah, Kava z mlekom, Le Croissant, itd. je tudi tokrat sledila svoji načelom in pripravila novo skladbo, z novo pevko. Po Katarini Mali, Maji Založnik, Almi Merklin, so tokrat “ujeli” odlično vokalistko, Evo Hren.
Evo Hren ni potrebno kaj veliko predstavljati, njen glas ste lahko slišali v zasedbi Katrinas, v zelo znani glasbeni tv oddaji, Vsak obraz ima svoj glas in še marsikje drugje. Pevka, ki ima razprodane koncerte, je bolj doma v jazz in soul vodah, ob spremljavi okrestrov. A ni prvič v zgodovini House glasbe, da so prav pevke iz teh vod, najboljše vokalistke, njihovi glasovi pa balzam za vsako dobro House skladbo. 
 
Ostaniva je skladba, ki govori o trenutkih, ljudeh, ki so nam tako pri srcu, tako blizu, da bi zamudili vse in vsakogar zanje. O trenutkih, ki jih nič in nihče ne more kaliti. 
 
SWEET PEAK FEAT. EVA HREN - Ostaniva 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav