download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Sweetsology z drugim singlom This time

Poletje je tu in vsi se radi osvežžimo in posladkamo, včasih s hrano včasih pa tudi z glasbo. Za slednje je, z njunim novim singlom This time, poskrbel sladki duet Sweetsology, Kaja ŽŽidanek ter Borut ŠŠemerl. 
Skladba, s sicer ljubezensko tematiko, je hudomuššno obarvana, saj govori o žženski, ki ima vsega dovolj v njeni vezi in se tokrat dokončno odloči vse skupaj prekiniti. Kar pa šše ne pomeni, da gre za žžalostno zgodbo, prej nasprotno, saj je duet žželel s tem besedilom sporočiti, da ni nikoli prepozno obrniti nov list v žživljenju.
 
Skladba je nastajala v studiu Inovativa, kjer je duet kar nekaj časa razgljabljal in iskal tisto pravo formo s katero bosta predstavila izdelek. Tako je nastal minimalistično obarvan "nagruvan sladek jazz".

SWEETSOLOGY - This time 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Glasbo in besedilo za skladbo je prispeval Borut za aranžžma pa sta poskrbela skupaj s Kajo. Za singel This time pripravljata tudi material za videospot, kateri utegne luč sveta ugledati dokaj hitro. Dvojec je sicer žželel posneti videospot žže za prvi singel, vendar sta se, zaradi nenadne smrti mladega režžiserja, ki je sodeloval pri snemanju in režžiji spota, po temeljitem razmisleku odločila, da spota ne dokončata, saj bi ju spot spominjal na preveč žžalosten dogodek.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav