download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Sweetsology z novo skladbo Greva tja

Slovenska glasbena scena je močnejša še za eno "sladko" skladbo. Tokrat skupina Sweetsology poslušalstvu ponuja svojo najnovejšo skladbo, ki nosi naslov Greva tja. Kot povedo člani zasedbe, je skladba nastala povsem spontano - v enem dnevu, ko sta vokalistka zasedbe Kaja Židanek, ter avtor skladbe in član omenjene zasedbe, Borut Šemerl, v studiu pripravljala material za drug projekt, ob snemanju prvih posnetkov pa je bila Kaji ena izmed melodij tako všeč, da je nemudoma napisala besedilo in ustvarila vokalno linijo. 
Borutu je bilo slišano všeč, zato sta se takoj spravila k snemanju in ustvarjanju skladbe Greva tja. Skladba govori o strasti na splošno, nekateri lahko v skladbi najdejo ljubezenski pomen, spet drugi pa tudi nekaj povsem drugega. Simpatična pevka zasedbe Sweetsology razumljivost skladbe prepušča domišljiji poslušalca.
 
Ker so Sweetsology perfekcionisti, so se združno odločili, da bo skladbo Greva tja, pospremila tudi vizualna podoba. Videospot je bil posnet v lastni režiji, kjer je vsak prispeval svoj delež k končnemu izdelku. Kot povedo, so za snemanje videospota za prej omenjeno skladbo, ki je izšla pod založbo Inovativa MMR, potrebovali dva snemalna dneva,  blizu lokacije, kjer skupina tudi sicer ustvarja. Ideja je padla in bila realizirana v zelo kratkem času - koncept videospota je igranje v živo, s katerim se skupina tudi najlažje poistoveti, saj je to tisto kar delajo iz ljubezni. Za snemanje in režijo je poskrbel Borut sam, s pomočjo celotne ekipe.
 
SWEETSOLOGY - Greva tja 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Da pa zasedba Sweetsology ni bogatejša samo za še eno skladbo več, dokazuje tudi najnovejši videospot, kjer se poleg Boruta in Kaje, ki sta tudi začela zgodbo skupine Sweetsology, pojavi dodelana spremljevalna ekipa in sicer: klaviaturist in kitarist Mark Jurkovič, bas kitarist Klemen Bartol, ter bobnar Jure Maček. Ekipa sedaj že več kot pol leta intenzivno ustvarja nove skladbe in pripravlja material za nastope, s katerimi začne v mesecu maju. Program je sestavljen izključno za akustično izvedbo in vsebuje, poleg avtorskih skladb, tudi priredbe skladb znanih avtorjev. Več o lokacijah nastopov boste lahko izvedeli na njihovi spletni strani.
 

 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav