download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Tabu pred Dnevom 202 v singlu Male vojne

Tabu pred Dnevom 202 v singlu Male vojne
Foto: Borut Bor
Skupina Tabu ne počiva niti za minuto. Tik pred spektaklom s simfoničnim orkestrom 12. junija v Križankah na tradicionalnem Dnevu 202 so nam postregli s še eno glasbeno poslastico, tokrat s sodobnim singlom Male vojne. 
Suvereni vokali, trši beati in brezkompromisno besedilo v kombinaciji sodobno produkcijo (Žarko Pak/Simon Vinestock) prinašajo svež veter med utečene forme slovenske glasbe. Tabuji se ne bojijo poskušati novih stvari, kar so v preteklosti že ničkolikokrat dokazali in tudi Male vojne bodo nedvomno novo, zelo pisano poglavje v Tabujevi obsežni knjigi uspešnic.
'Male vojne' so že četrti single z EP-ja Hvala za ribe!, ki s tem postaja ena najuspešnejših malih plošč pri nas. Čeprav je na prvi posluh vsebina pesmi tipična bitka med spoloma, se Tabuji muzajo in pravijo malo drugače. Male vojne so oda čisto posebni ljubezni – malo močnejšemu in nevarnejšemu odnosu, kot ga je vajena večina izmed nas. "Nekateri ljudje se imajo radi tudi na malo bolj boleče načine in potrebujejo vsakdanje male medsebojne vojne, da so zadovoljni in zadovoljeni," je razložil avtor besedila Iztok Melanšek.
 
TABU - Male vojne 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Za omenjeni single nam dekle in fantje poleti obljubljajo tudi videospot, ki pa bo prav tako malo drugačen, kot smo jih vajeni. 

 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav