download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Tanja Žagar predstavlja remix skladbe Arriva

V začetku junija je Tanja Žagar na radijske postaje poslala svoj aktualni poletni hit, pesem Arriva z zadnjega albuma Številka 3. Pesem Arriva nas s svojimi vročimi marenga ritmi in poletnim temperamentom premami in kar vabi na morje. 
Takrat je s svojo ekipo načrtovala tudi snemanje videospota za to pesem, vendar pa ji je letošnje poletno muhasto vreme prekrižalo načrte. Ko je bilo vreme lepo je bila Tanja namreč zasedena z nastopi, ko pa je bila prosta in ekipa pripravljena za snemanje, pa je lilo kot iz škafa. Tako je minil junij, za njim julij in potem tudi avgust. Vreme letos pač ni sodelovalo, ampak se je ves čas poigravalo s Tanjinimi načrti.
 
Snemalna ekipa je že skoraj obupala, ampak Tanja se je odločila, da se vremenu že ne bo pustila. Izbrala je datum in ekipi sporočila naj se pripravi za snemanje. Vsi so jo začudeno spraševali, kako to po vsem tem poletju lahko zagotovo ve? Odgovorila jim je, da je vreme na V, ona pa na Ž in da je potemtakem njena beseda zadnja. In tako je tudi bilo. V začetku septembra je s svojo stalno ekipo Studia Gong in mladim režiserjem Nikom Karom na prelepi jadranski obali ujela še zadnje sončne žarke tega poletja. V kratkem si bomo lahko ogledali še enega v seriji Tanjinih priljubljenih poletnih videospotov. Prečudoviti kadri bodo zagotovo navdušili gledalce in nas napolnili s poletnimi spomini. 
 
Tokrat vam predstavljamo odličen remix pesmi Arriva izpod prstov uveljavljenega DJ Johny-ja, ki je že remiksiral Tanjini pesmi Vino, vino in Številka 3. 
 
TANJA ŽAGAR - Arriva (remix)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav