download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Tanja Žagar v remiksu skladbe Vino vino

Drugi singel s Tanjinega novega albuma Številka 3 postaja prava poletna plesna uspešnica, saj je nepogrešljiva na vseh zabavah, veselicah, klubih, itd. Dolgo pričakovani 4. album že nekaj tednov kraljuje na vrhovih slovenskih prodajnih lestvic, kar je dokaz, da je tudi tokrat Tanja pripravila dobro glasbo, ki bo v naslednjih mesecih obogatila njen koncertni program. 

Tako kot smo napovedali tudi pesem Vino, vino spada v skupino pesmi s hitrejšim plesnim ritmom, katerim Tanja s svojo nalezljivo pozitivno energijo doda poseben pečat. Pesem opisuje prijetno druženje v krogu sproščenih ljudi, ki skupaj ob glasbi in plesu doživljajo nepozabne trenutke in ustvarjajo večne spomine. Tanjini veliki uspešnici Nora noč, ki je stalnica vseh "žagarskih" zabav, se je tako pridružila še pesem Vino, vino in skupaj tvorita železni repertoar vseh pravih zabav.

TANJA ŽAGAR - Vino vino (Johnny DJ remix)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav