download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

The Drinkers z novim singlom Huda baba

Skupina The Drinkers so svojo dvajset letnico obstoja zabeležili z novim ploščkom polnim nove, kot se spodobi za stare mačke malo drugačne glasbe. 

Za razliko od dosedanjih Drinkersov skladb na tem albumu ni priredb. Vse skladbe so njihovo avtorsko delo in pokazalo se je, da so še vedno mojstri v tipično njihovi glasbeni zvrsti imenovani drink'n'roll. Vidi se, da je z vrnitvijo karizmatičnega pevca Kolija v band, zopet privrela na plano njihova ustvarjalna žilica.

Zopet so postavili staro zasedbo in tudi ustvarjalni tandem Koli-Likar, je zopet zalaufal kot včasih. Na plošči so res sami zanimivi komadi, čeprav stilsko malo drugače obarvani, kot smo vajeni za The Drinkers. Najdemo komade od klasičnega rock'n'rolla, do bolj trdih zadev. Nekatere celo mejijo na neke vrste punk rock. Izpostavili bi komad Huda baba, ki vas vrne v tiste čase, ko so muskontarji še vedeli kako se dela  pravi rock'n'roll brez kompliciranja, udarno in glasno.

Kot je razvidno z nove plošče Recidiv, jim leta ne škodijo ampak kot pravi staro pravilo, bolj kot je staro vino, boljše je, to drži tudi za Drinkerse. Glede na to, da jim okus žlahtne kapljice ni tuj in da se po njihovih žilah ne pretaka smrdljivi bencin ampak čisti alkohol, pa je res verjeti da so naredili od hudiča dobro plato.

THE DRINKERS - Huda baba

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav