download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

The Sticky Licks pred izidom albuma s singlom Dancin Queen

Štajersko-koroška naveza The Sticky Licks počasi za vselej zapušča študentske klopi in zrelostni izpit opravlja z istoimenskim debitantskim albumom, ki bo uradno izšel 4. oktobra. Naslovni singel Dancing Queen naslika v domišljiji poslušalca konglomerat rock'n'rolla, bluesa in kabareja, ki je rdeča nit celotne prihajajoče plošče.
Ljubezenska tematika definira "plešočo kraljico", ki pa je predstavljena na svojevrsten način: plesno, na trenutke teatralno, a kljub temu z nalezljivim refrenom in dobro gradacijo.
 
Dancing Queen kljub svoji prvinsko sproščeni noti nosi sporočilo, da so v modernem svetu pobudo zapeljevanja in osvajanja prevzele ženske. "To je komad o keš pi*kah, pa kaj. Te ženske vsaj vedo kaj hočejo, medtem ko je večini žensk življenjski cilj, da bi lahko z DLSR-jem fotografirale kobilice in regrat na svojem vrtu," smejé zaključi Mario, frontmen skupine.
 
THE STICKY LICKS - Dancing Queen

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav