download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

The Sticky Licks predstavljajo Same place same bar

Spot za pesem Same Place Same Bar predstavlja vsakdanjik mladeniča, ki je ujet med službo, ki ga ne zanima, ter nočnim življenjem playboya, ki vsak dan pride v isti bar in se vedno bolj zapleta v spiralo propada.
To ni zgodba s strani črne kronike temveč iz novega videospota priljubljene slovenske rock'n'roll skupine The Sticky Licks. Videospot za single Same place same bar je skupina v soboto, 2. 4. 2016, predstavila na koncertu v mariborskem klubu MC Pekarna. To je zadnji singel z njihovega prvega albuma, ki so ga posneli s priznanim producentomMatejem Gobcem.
 
V videospotu, ki je nastal pod vplivom Scorsesejevega filma Mean Streets (1973), se podamo v svet sive industrijske cone, zakajenih barov in skušnjav, ki jih prinašajo opojne substance in življenje na veliki nogi ter spremljamo fizični in moralni propad tragičnega junaka, ki ga odigra dramski igralec Robert Korošec, javnosti poznan iz predstav Neki novi tipi, Hamlet in Rihard III. + II.. Video je nastal pod režisersko in idejno taktirko Jana Predana Zvonarja, ki je spot pripravil tudi za filmsko zahtevnejše gledalce in poslušalce, za vizualno podobo pa je poskrbel direktor fotografije Peter Perunović.

THE STICKY LICKS - Same place same bar

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
To je že peti videospot štajerskih rockerjev, ki so s tem zaključili predstavitev prvenca in se v kratkem, po krajšem kreativnem premoru, spet podajajo na koncertne odre in pospešeno pripravljajo material za nov album.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav