download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

The Ufoslavians s singlom Cigančica napovedujejo album

Internacionalna balkan-reggae atrakcija s skladbo Cigančica napoveduje prvenec First contact!
Dolgo pričakovana intergalaktična balkan reggae senzacija s 6 člansko posadko končno prihaja tudi v Slovenijo. Ogrodje zasebde The Ufoslavians sestavljajo: vokalist Tarantella, elektroničarja/DJ-ja Velebeat & Dubimir, ritem sekcijo tvorita Ninja in Gavran, trobentač Pancho ter občasni gostje v pihalni sekcij. Širši del ekipe pa so še roadie Micuno, manager Alan Frojd, tonski tehnik Ufotonac.
 
Predstavili nam bodo svoj novi single in videospot Cigančica ter material s prihajajočega albuma First Contact, s katerim osvajajo publiko po Evropi in Balkanu.
 
Najavna skladba Cigančica je dobila tudi vizualno podobo. Režiser spota, ki nastal v znanem ljubljanskem trgovskem centru, je Marco Grabber v sodelovanju z Andrejem Zavašnikom Zavo, Janijem Ugrinom, Harisom Piltonom, Juretom Matozem, izvršnim producentom Vladimirjem Mihajlovićem ter številnimi navdušenci in prostovoljci. 
 
THE UFOSLAVIANS - Cigančica

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Prvenec First contact bo luč sveta ugledal prihodnjo pomlad. V glasbenem smislu gre za mešanico reggae, balkanske, elektronske in svetovne glasbe. Na albumu bo 12 skladb, pri katerih so sodelovali pevci, raperji in drugi izvajalci iz Slovenije, Makedonije, Srbije, Hrvaške, Italije, Francije, Izraela, Poljske itd. Poleg omenjenih na projektu sodeluje še 20 gostujočih glasbenikov,  zato je album pravzaprav zmes različnih talentov, stilov in tradicije. Producent albuma sta Marco Grabber (Golem) & Haris Pilton (eden vodilnih na balkanski underground sceni) .

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav