download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Thomas March Collective predstavlja skladbo Burning

Ljubezen je lahko marsikaj. V pesmi Burning pa predvsem gori in se vrti. 
Polna simbolike je nova pesem ustvarjalcev, ki delujejo pod imenom Thomas March Collective, katerega gonilna sila je Tomaž Marič, popotnik, glasbenik in avdio-video umetnik. Za pesem Burning je okrog sebe zbral ekipo somišljenikov in nastala je ne samo odlična pesem, pač pa tudi ena bolj zanimivih razglednic Ljubljane! 
 
Thomas March Collective je ljubiteljski projekt, v katerem sodelujejo tako popolni anonimneži kot uveljavljeni glasbeniki, katerih izvedba vsakič znova preseneča. To je slišati tudi v pesmi Burning, kjer sodeluje kar nekaj raznovrstnih instrumentov, sama pesem – ležeren, čustven in prikrito erotičen napev – pa z nalezljivim refrenom in ponavljanjem besed burning (gorenje) in turning (vrtenje) hitro zleze v srce.
 
Še posebej zanimiva je vizualizacija pesmi, saj je Tomaž za ponazoritev klasične zgodbe o prepiru med moškim in žensko, izbral ... polžke. Da, prav ste prebrali. Polžke, ki lahko predstavljajo kakršnokoli ljubezen, saj so dvospolniki. Spot je nastajal 3 delovne dni (s skoraj tremi meseci priprav), v glavnih vlogah pa nastopajo Ljubljana in tri zasedbe polžkov: prva s Trojan, druga s sosedinega vrta, tretjo pa so rešili iz gojilnice polžev v Prlekiji in jih po zaključenem snemanju v družbi solatne glave spustili na svobodo v gozd.
 
THOMAS MARCH COLLECTIVE - Burning

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav