download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Tilen Šinko predstavlja novo skladbo in videospot Blizu sem

Blizu sem je ljubezenska rockerska skladba preoblečena v latino ritem in je že tretji single iz albuma Nekje med zemljo in nebesi. Skladbo je napisal Tilen sam, pod aranžma pa se podpisuje nihče drug kot legendarni Janez Zmazek – Žan, ki je v skladbi odigral tudi kitare. 
Snemanje videospota je Tilen zaupal producentu Luki Pečetu. Spot je bil posnet v dveh dneh in dveh delih (v gozdu in studiu v Ljubljani). Videospot je podobno kot besedilo skladbe posnet v nekoliko bolj erotični maniri.
 
Tilen o videospotu pravi: "Pri snemanju videospota sem sodeloval z Luko Pečetom, posnet je bil v dveh dneh/delih (v gozdu in studiu v Ljubljani), glede na besedilo skladbe sem hotel malenkost erotične kadre (Tamara, punca v videu, je bila super). Pri mojem delu videa smo imeli srečo tudi z vremenom, da smo ujeli še zadnje barve jeseni. Večjih težav ni bilo, vesel sem da sem album "kronal" še s svojim prvim videospotom."

TILEN ŠINKO - Blizu sem

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav