download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

T.M.S. crew in Zlatko s singlom Učer, dons, jutr

Na slovensko glasbeno sceno se uspešno prebija gorenjski kolektiv, ki sliši na ime T.M.S. Crew... Gre za edinstven sestav na slovenski glasbeni sceni, saj v svoji polni zasedbi šteje kar 10 članov (8 fantov in 2 dekleti). 
Posamezniki v veliki večini prihajajo iz različnih glasbenih zvrsti, zato dejstvo, da jim uspe dihati na skupna pljuča, prinaša raznolik avtorski repertoar. Ustvarjajo avtorska besedila, ki so družbeno kritična, izhajajo iz življenjskih izkušenj in se dotikajo socialnih tem, njihovi pozitivni zaključki pa so polni optimizma. Besedila so podprta z instrumentalom, ki črpa ideje iz hip hopa, reggaea, skaja, rocka pa vse do drum&bass ritmov, kar ustvari "fresh and funky vibe", kot svoje ritme in zvoke najraje poimenujejo sami.
 
Na radijskih postajah ste zagotovo že slišali skladbi 'Moj krog' in 'Kdo miži', pred kratkim pa so združili moči z Zlatkom in nastala je skladba 'Učer, dons, jutr'.
 
T.M.S. CREW FT. ZLATKO - Učer, dons, jutr

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav