download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Vagabunda v singlu Slowly waiting

Še preden je bila upihnjena prva svečka tandema Vagabunda, že je na pladnju in v posluh prva skladba, naslovljena s Slowly Waiting. Avtor Jure Jurca (JJ), mnogim bolj znan kot pobudnik in izvrsten frontmen zasedb After Burn in Chaosstar, odkrito priznava da se struktura pesmi precej odmika od klasične, vendar se s tem ne omejuje, saj zaupa svojemu občutku. 
Prav s tem sta tvorca dueta Vagabunda lepo nakazala svoj namen, zajemati glasbo čisto, naravno, brez odvečnih emulgatorjev in jo tako čutno kot svojstveno deliti z drugimi ter obenem spodbujati njeno pravo poslanstvo. Drugi del ekipe tvori Matevž Pavčnik, nekdanji kitarist in besedilotvorec skupine Mit, kateri že od nekdaj stremi k takemu načinu čustvene interpretacije in zagotavlja, da se daljnovidno lahko nadejamo še več podobnih izdelkov.
 
Skladba je bila posneta v studiu Evolution v Ljubljani.
 
Matevž in Jure sporočata tudi, da se ponovno podajata na odre. Lahko jih boste poslušali v Old London Pubu v Trzinu, 14.2.2014! 
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav