download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Vasko Atanasovski predstavlja Zrelo je žito

Vasko Atanasovski predstavlja Zrelo je žito
Foto: Žiga Koritnik
Vasko Atanasovski s svojim Triom še zmeraj promovira najnovejši album Feel, ob svoji 20 letnici delovanja pa bo letos še posebej prisoten. 
Za lažje prenašanje zimskih sivih dni, nam pravkar podarja povsem svežo predelavo ene najbolj znanih prekmurskih pesmi: Zrelo je žito. Skladbi je vnesel tango korak, jo oplemenitil s solističnimi vložki ter ji vdihnil transcendenco; predstavlja jo v instrumentalni izvedbi na sopranskem saksofonu, ob njem pa je v projektu Fire & Ice, zaigral še legendarni makedonski kitarist Vlatko Stefanovski in Komorni godalni orkester Slovenske filharmonije. Izvedbo so zabeležili tudi s posnetki iz koncerta, na promocijski zgoščenki, ki pa sicer ni v prosti prodaji. 
 
V živo bomo Vaska in Fire & Ice lahko slišali 4. Julija v Križankah,  sicer pa čez leto, tudi z mnogimi drugimi zasedbami na Ljubljanskem gradu, Festivalu Lent in še marsikje. Leto bo začinjeno tudi z gostovanji v Argentini, na Irskem, Hrvaškem, v Holandiji, Makedoniji, Srbiji, Švici in morebiti ponovno na Kitajskem. Ujemite torej Vaska in njegovo glasbo na koncertih, vsakakor pa sedaj uživajte v njegovi priredbi Zrelo je žito.
 
VASKO ATANASOVSKI - Zrelo je žito

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav