download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Vasko Atanasovski trio s pesmijo in videom Good Time predstavlja album

Vasko Atanasovski trio, zasedba, ki jo poleg Vaska Atanasovskega, sestavljata še virtuoz na bobnih in tolkalih Marjan Stanič ter izjemen, eklektičen kitarist Dejan Lapanja, praznuje šesto leto svojega obstoja in izdajo svojega tretjega albuma The Scissors (Škarje). 
Naslov simbolizira prihod nekega novega obdobja, medtem ko album zveni v osnovi precej energično in rockersko, kot smo od tria že vajeni, vendar postreže tudi s kar tremi prefinjenimi instrumentali, med njimi z balado Nožici, kar v makedonščini prav tako pomeni škarje. 

VASKO ATANASOVSKI TRIO - Good time

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Zasedba treh izjemnih mednarodno uveljavljenih slovenskih glasbenikov z Vaskom Atanasovskim na čelu je spomladi 2012 izdala znameniti album Come To Me, še precej svež pa je tudi njihov album Feel. Obe izdaji sta prejeli izjemne kritike in močno zaznamovali tako slovenski kot tuji glasbeni prostor. Poleg številnih gostovanj na Hrvaškem in v Srbiji, je zasedba izpeljala kar dve koncertni turneji v oddaljeni Kitajski, lansko jesen pa so se podali v London, Nemčijo ter na daljšo turnejo po Argentini.
 
Avtor glasbe in besedil, Vasko Atanasovski, ki ga sicer poznamo po sodelovanjih s svetovno znanimi glasbeniki (Hindi Zahra, Living Colour, Vlatko Stefanovski idr.), mojstrskemu pristopu do vseh glasbenih stilov ter po izjemnem glasbenem opusu in izvirnosti, je s svojo glasbo prepotoval že precejšen del sveta. Do sedaj je izdal že 13 albumov, ne dolgo nazaj pa je največja založba na Balkanu, Croatia Records, izdala album Best of Vasko Atanasovski, kar ga kot slovenskega glasbenika postavlja med  zelo redke izbrance, saj je poleg legendarnih Buldožerjev edini s tovrstnim ugledom.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav