download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Vasko Atanasovski Trio s singlom U valovima napoveduje album

Vasko Atanasovski Trio s singlom U valovima napoveduje album
Foto: Matjaz Vrecko
Po lanskoletnem ultimativnem albumu Come to me, slovenska zasedba Vasko Atanasovski Trio, skupaj z založbo Celinka, izdaja nov album z naslovom Feel.
Ob tej priložnosti nam ponujajo prvi singel, skladbo z naslovom U valovima. Avtor glasbe in besedila v hrvaščini, je Vasko Atanasovski, aranžma in interpretacija pa je seveda plod muziciranja, te edinstvene zasedbe. Vasko Atanasovski Trio, ki ga poleg saksofonista, pevca in avtorja Vaska, sestavljata še vrhunska glasbenika, Dejan Lapanja z električno kitaro in Marjan Stanić z bobni in tolkali, se je do sedaj predstavil na mnogih odrih doma in v tujini ter izpeljal celo dve turneji po oddaljeni Kitajski. Nov album, je morda nekoliko intimnejši od prejšnjega in  prinaša devet novih skladb, ki so si med seboj slogovno tudi precej različne, hkrati pa tvorijo pestro in homogeno celoto.

VASKO ATANASOVSKI TRIO - U valovima 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Prvi promocijski koncert bomo lahko doživeli 10.oktobra v Gali hali na Metelkovi v Ljubljani, nato bodo sledili koncerti po Sloveniji. Prisluhnimo torej prvemu singlu z novega albuma: U valovima.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav