download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Velenjčan Nemir s singlom Boj za obstoj

Velenjčan Damir Tadić, bolj poznan kot Nemir je pred kratkim izdal svoj prvi solo album Boj za obstoj/Nemir zvani Tadija.  Nemir pa ni novinec na hip hop področju, saj je deloval  že v zasedbah Thug Connect, Corpus Delicti in Last One. Na njegovem novem samostojnem albumu so sodelovali  znani raparji kot so Mrigo, Ghet, Princip, Mulac, Crni, kot producenti pa Bmd, Mistik, Makhi, ter drugi.
Tokrat nam predstavlja prvi singel Boj za obstoj, za katerega je z ekipo Fame & Flame posnel tudi videospot.
Velenjčan Damir Tadić, bolj poznan kot Nemir je pred kratkim izdal svoj prvi solo album Boj za obstoj/Nemir zvani Tadija.
Nemir pa ni novinec na hip hop področju, saj je deloval  že v zasedbah Thug Connect, Corpus Delicti in Last One. Na njegovem novem samostojnem albumu so sodelovali  znani raparji kot so Mrigo, Ghet, Princip, Mulac, Crni, kot producenti pa Bmd, Mistik, Makhi, ter drugi.

Tokrat nam predstavlja prvi singel Boj za obstoj, za katerega je z ekipo Fame & Flame posnel tudi videospot.

NEMIR - Boj za obstoj

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav