download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Victory z novo skladbo Skupaj s teboj

Po treh uspešnih singlih, ki so skupino Victory redno uvrščali na seznam najbolj predvajanih slovenskih pesmi v zadnjih treh letih, se je skupina odločila, da sprejme povabilo na festival MMS 2014 (Melodije Morja in Sonca), kjer so pred 16 leti že osvojili nagrado občinstva.
Dan brez tebe, Živeti spet in Zaljubljena so pesmi, ki so fantom iz zasedbe Victory, kot pravijo sami, prinesle novo svežino in drugačen pečat v glasbenem ustvarjanju. Tako nadaljujejo tudi z letošnjim singlom Skupaj s teboj. Povabilu organizatorjev na 34. festival Melodije morja in sonca, ki se je odvil v Portorožu, so se Victory z veseljem odzvali, saj so ravno za to obdobje načrtovali novo skladbo. To je bendovsko obarvana skladba v hitrejših ritmih in z modernim pristopom, vendar spevnostjo, ki je ravno pravšnja za poletne in jesenske mesece. Skupaj s teboj se je med glasbeniki in mediji na letošnjem festivalu mnogim vtisnila kot ena najbolj spevnih pesmi letošnjega festivala, saj so si jo že ves vikend, tudi med vajami, udeleženi na MMS požvižgavali. Značilen Mikijev žvižg in Robijev prepričljiv vokal sta tisto, kar sta dala pesmi piko na I.
 
VICTORY - Skupaj s teboj 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Victory so že vso poletje zasedeni in delavni z nastopi na najrazličnejših prireditvah, dogodkih in zabavah in redno pred širšim občinstvom predstavljajo svoje pesmi in veljajo za enega najuspešnejših party bandov v Sloveniji.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav