download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Vili Resnik predstavlja pesem Ne

Nova pesem Vilija Resnika je napisana v stilu countrya, ima lahkoten ritem in melodijo, ki gre hitro v uho. Zgodba o nastanku pesmi je zelo zanimiva, pesem je namreč nastala že pred leti.
Avtor besedila, Roman Vukina, je Viliju besedilo poslal prek emaila, kar tako, prej se nista nikoli srečala. Dopisal je  le eno željo; 'Če kdo lahko odpoje to pesem, je to lahko samo Vili Resnik!', pravi Roman V.
 
Avtor pesmi dejansko opisuje svojo nekdanjo ljubezen, ki se je zgodila pred dvajsetimi leti, sledilo pa je razočaranje. Pripoveduje o dekletu, ki je imela eno napako – vtikala se je povsod, kamor ni bilo treba in hotela je imeti zadnjo besedo pri vsaki stvari. Ljubezen se je tako končala in na mestu stare ljubezni  je nastala  nova pesem. Roman V. ne ostaja dolžan : ' Bila je zmaj in zmaja je imela tudi tetoviranega...je pa še danes sama, če sem dobro seznanjen.'

VILI RESNIK - Ne

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Vili si  je ob celotni hudomušni zgodb rekel 'Zakaj pa ne?' in nastala je pesem 'NE' v sodelovanju z Alešem Klinarjem. 'Kaj naj rečem, mogoče se tudi sam najdem v tejle pesmi'...pravi z nasmeškom Vili Resnik.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav