download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Vili Resnik predstavlja singel Ne morem brez nje

Prišla je pomlad in tudi Vili Resnik se je odločil, da turobne dneve spremeni v pozitivne! Vili Resnik, nekdanji pevec zimzelene slovenske zasedbe Pop Design in zastopnik Slovenije na Evroviziji leta 1998, se vrača z novim singlom!
Z ustaljeno ekipo je posnel novo pesem z naslovom Ne morem brez nje, ki govori o stari ljubezni, ki nikoli ne zamre – tematika, s katero se lahko najverjetneje poistoveti vsak. 
Pri pesmi so mu pomagali izkušeni glasbeniki - avtor glasbe je izkušeni Aleš Klinar, besedilo pa je napisala Anja Rupel. Za kitare je poskrbel legenda Franci Zabukovec, za bas kitaro je poprijel Cveto Polak, spremljevalne vokale pa je odpela vse bolj uveljavljena mlada pevka Anja Baš.
 
Ves snemalni proces se je odvil v Klinarjevem studiu, kjer so nabirali navdih v ambientu plakatov največjih zvezd iz sveta glasbe in filma.
 
VILI RESNIK - Ne morem brez nje

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Vili Resnik je podpisal pogodbo z založbo Dallas Records in s tem se tudi napoveduje jesenski izid albuma, na katerega se čaka že šest let. Glasba je Vilijeva prva ljubezen, zato se že veseli, da bo lahko svojo energijo ponovno prenesel v ušesa in srca svojih poslušalcev.
 
Biti prisoten na glasbeni sceni 25 let v Sloveniji nikakor ni ustaljena praksa, zato je Vili še toliko bolj ponosen, ker ga ljudje še vedno radi poslušajo. Viliju se v živo pridruži tudi spremljevalna skupina, kar pomeni, da so pripravljeni na naskok na večje odre in razveseljevati občinstvo.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav