download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Zaklonišče prepeva s singlom Niki je opet tu

Skupina Zaklonišče prepeva v radijski eter pošilja novo skladbo z albuma Samo da prođe demokratija, ki je izšel konec februarja letos. Po naslovni skladbi, ki se je že dodobra usidrala v ušesih poslušalcev, in romantični Volim te, ki so jo fantje v ogenj poslali v poletnih mesecih, je na vrsti že tretji single z aktualnega albuma – atipična rokerska balada Niki je opet tu.
V nasprotju z zanje značilnimi šaljivo-ironičnimi zgodbicami ali aktivističnimi budnicami se na novi skladbi z minimalistično pripovedjo umikajo v intimo. Zanjo so posneli tudi videospot, ki si ga boste lahko ogledali v kratkem.
 
S temi verzi Zaklonišče prepeva prefinjeno in spevno, a hkrati odločno rokersko gradijo razpoloženjsko zgodbo o Niki - dekletu, ki se vrne v domači kraj, a je tam, razen "ledu, ki reže kot britev", (lastnih) strahov in pokvarjenosti, nihče ne čaka...
 
ZAKLONIŠČE PREPEVA - Niki je opet tu

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav