download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Zasedba Foršus predstavlja singel Zadnja noč

Pesem Zadnja noč je bila posneta za kompilacijo Kočevje šila 2013 - Lik of, ki je izšla konec decembra 2013 in na kateri se je predstavilo 18 kočevskih glasbenih izvajalcev v sodelovanju s kočevskimi likovniki, ki so pesmi tudi likovno upodobili. Skupina Foršus je pri tem sodelovala z umetnico poljskega rodu Mario Magdaleno Szmatula Černe.
Skupina Foršus tako skoraj po eno-letni studiski pavzi in z malo kadrovsko menjavo, saj je skupino okrepil nov basist Kristjan Kožuh (sicer tudi kitarist skupine Sell Out), s tem posnetkom  počasi končno zaokrožuje obdobje posnetkov za prvi samostojni CD, saj se skupina v kratkem ponovno odpravlja v studio posnet še par posnetkov, ki bodo zaokrožili prvo obdobje delovanja skupine in naj bi skupaj z že posnetim materialom izšli v aprilu 2014.
 
FORŠUS - Zadnja noč

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav